Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Καλωσορίσατε στο παιχνίδι!

Το "Secret Keepers" είναι ένα ενεργειακό παιχνίδι που αποτελείται από  ζευγάρια φυλαχτών. Κάθε ένα από αυτά κρύβει μια ευχή στο πίσω μέρος του που μόνο ο κάτοχός του διαβάζει. Οι ευχές των ζευγαριών είναι συνδεδεμένες, αλληλένδετες και φορτισμένες με ρέικι. Είναι όλες διαφορετικές μεταξύ τους αλλά κατά καποιον τρόπο και ίδιες. 

Η ενέργεια αρχίζει και ρέει προς την πηγή από τη στιγμή που το κρατάτε στα χέρια σας και το φορτίζετε με τις δικές σας προθέσεις. Η δική μου πρόθεση είναι τα φυλαχτά να πάνε εκεί που πρέπει κι από κει και πέρα η δουλειά είναι δική σας. Το σημαντικότερο είναι να κατανοήσετε ότι το κλειδί για την ενεργοποίηση είστε εσείς και κανένας άλλος. Η σκέψη σας και το πώς νιώθετε σάς συνδέουν με το φυλαχτό σας και η αλυσίδα ξεκινάει. 

Το παιχνίδι αυτό είναι βασισμένο-με κάποιες παραλλαγές- στη θεωρία των 6 βαθμών διαχωρισμού. Στην ιδέα δηλαδή ότι όλοι βρισκόμαστε 6 βήματα μακριά από τον οποιοδήποτε πάνω στη γη και μπορεί να μην το γνωρίζουμε καν. Τα φυλαχτά είναι ένα απτό σημάδι αναγνώρισης κι επιβεβαίωσης της θεωρίας με την επιπλέον διαφορά ότι λειτουργούν σαν προστασία μια και είναι ενεργοποιημένα με σύμβολα και ρέικι.

Η πρόθεση του παιχνιδιού είναι η επανασύδεση και η αυτογνωσία. Τα ζευγάρια των φυλαχτών να ξανασυναντηθούν και επομένως και οι κάτοχοί τους οι οποίοι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους.

Η πρόθεση η δική μου είναι το παιχνίδι να διαδοθεί όσο πιο μακριά γίνεται από στόμα σε στόμα και να δούμε πόσοι άνθρωποι μπορούμε να συνδεθούμε μεταξύ μας ακόμα κι αν δεν γνωριζόμαστε από πριν!

Πάνω απ'όλα είναι ένα παιχνίδι πίστης, εμπιστοσύνης, φαντασίας και υλοποίησης.

Καλωσήρθατε!

Με αγάπη και φως

Σοφιάννα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου