Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

FAQ

Σας παραθέτω μερικές από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις γνωστών και φίλων.

1.Είναι απαραίτητο να πάρω μόνο το ένα από το ζευγάρι;
Τίποτα δεν είναι απαραίτητο.Μπορείτε να πάρετε όσα θέλετε απλά να κρατήσετε το ένα μόνο για εσάς για να ανοίξει η αλυσίδα.Η επιλογή του ενός μόνο φυλαχτού κάνει απλά πιο διασκεδαστική την επανασύνδεση.


2.Γιατί πρέπει να δώσω το ένα;
Για να μη σταματήσει η ροή. Όταν κάποιος κρατάει και τα 2 η ενέργεια επιστρέφει σε αυτόν.Φαύλος κύκλος.Και έχει πιο πολύ πλάκα κάποιος άλλος να έχει το άλλο είτε τον γνωρίζετε είτε όχι.

3.Θα βρω τον έρωτα της ζωής μου;
Μακάρι να τον βρίσκαμε όλοι έτσι!Τότε θα άνοιγα γραφείο γνωριμιών.Δε θέλω να είμαι κατηγορηματική στο όχι γιατί σε μια περίπτωση αυτό έγινε.Παρόλα αυτά τονίζω πάντα ότι δεν είναι matchmaking παιχνίδι.Είναι παιχνίδι σύνδεσης άσχετα με το χρόνο που θα πραγματοποιηθεί αυτή.Ο κάτοχος του άλλου μπορεί να είναι σημαντικός για εσάς σε χιλιάδες άλλα επίπεδα.

4.Πώς επιλέγω τα φυλαχτά;
Αυτή είναι σημαντική ερώτηση.Το παιχνίδι αρχικά σχεδιάστηκε να έχει έτοιμα 40 φυλαχτά, από τα οποία θα γινόταν η επιλογή.Όμως, η εξέλιξη του παιχνιδιού δείχνει ότι η πρώτη παρτίδα φτιάχνεται μαζί σας.Επικοινωνείτε μαζί μου και σας τα φτιάχνω.Τα φτιάχνω πάντα σε ζευγάρι.Οπότε σάς τα στέλνω σε mail , επιλέγετε και σάς τα στέλνω με courier.Βασικό:όταν έχει περισσέψει ένα φυλαχτό από ένα ζευγάρι κι εσείς θέλετε καινούριο σάς στέλνω 3 να επιλέξετε.Ποιος ξέρει?Μπορεί να επιλέξετε τελικά να συνδεθείτε με κάποιον που δεν γνωρίζετε!

5.Πώς ενεργοποιώ τα φυλαχτά;
Πολύ απλά!Δίνετε τη σκέψη σας, τους συμπεριφέρεστε σα να ναι φίλοι σας, τα προσέχετε και θα πιάσετε τον εαυτό σας να τους μιλάει κιόλας!Και πάνω από όλα πιστεύετε κι έχετε εμπιστοσύνη ότι θα κάνουν αυτό για το οποίο είναι φτιαγμένα.

6.Μπορώ να δώσω στους φίλους μου;
Βεβαίως.Αρκεί να τους βάλετε να επιλέξουν τα δικά τους.Τους δείχνετε τα ζευγάρια και η διαδικασία είναι όπως γράφω στους κανόνες.

7.Έχουν συμβεί περιπτώσεις επανασύνδεσης;
Όσο μπορώ να έχω τον μερικό έλεγχο της ροής, απαντώ ναι.Επίσης έχουν συναντηθεί κάτοχοι διαφορετικών ζευγαριών και μάλιστα χωρίς να είμαι ο άμεσος ενδιάμεσος.

8.Είναι μαγεία;
Το χω ακούσει και αυτό!Λοιπόν, η "μαγεία" που τα κινεί δεν είναι παρά η καθαρή πρόθεση του κατόχου του. Όσο πιο καθαροί είστε με τα θέλω σας,τόσο πιο γρήγορη θα ναι και η συνάντηση.Επειδή όμως ποτέ δεν είμαστε ξεκάθαροι απ'την αρχή,αφήστε τα φυλαχτά να σάς βοηθήσουν.Η πίστη είναι που τα ενεργοποιεί και τίποτα άλλο.

9.Τι έχουν μέσα;
Τα φυλαχτά είναι ενεργοποιημένα με ρέικι και με ευχή, που είναι η δική μου πρόθεση για εσάς. Επίσης, περιέχουν σταγόνες από κάποιες πομάδες που χρησιμοποιούν στο aura soma και είναι για καθαρισμό.

10.Πώς λειτουργούν;
Λειτουργούν ως προστασία και βοηθούν στα ξεκαθαρίσματα.Κυρίως ενεργοποιούν την πίστη σας και την εμπιστοσύνη σας και αυτό θα το διαπιστώσετε όταν θα τα κρατήσετε στα χέρια σας.Είναι σύμβολα και μέσω αυτών θα εμβαθύνετε περισσότερο τη συνειδητότητά σας.Επίσης, δίνουν μεγάλη χαρά.Γι'αυτό τιμήστε τα.Χρειάζεται πάντα και η δική σας συνεργασία.

11.Πώς γίνεται τώρα? Σου λέω ποιο θέλω το φτιάχνεις και το παίρνω. Και μετά? Απλώς το κρατάω και εσύ κάποτε θα δώσεις το άλλο σε κάποιον? Και θα το μάθω ή δε θα το μάθω ποτέ? 
 Η διαδικασία έχει ως εξής.Μού στέλνετε ένα mail.Μου λέτε"Θέλω ένα φυλαχτό".Σάς φτιάχνω ένα ζευγάρι.Επιλέγετε το δικό σας και σας το στέλνω με ταχυδρομείο ή courier όπου και να είστε.Αν επιλέξετε το ένα, το άλλο θα πάει κάπου αλλού που εσείς δε θα γνωρίζετε, αλλά εγώ θα ξέρω.Αν επιλέξετε και τα 2, το ένα θα το δώσετε κάπου.Το αν θα το μάθετε εξαρτάται από εσάς.Αυτή είναι και η λογική της επανασύνδεσης.Σημασία έχει τα ζευγάρια να έρθουν ξανά μαζί και να γνωριστούν οι κάτοχοι. 

12.Το ζευγάρι που θα φτιάξεις για μένα και το 2ο άτομο, έχει σημασία τι θα απεικονίζει, το φτιάχνεις με δική σου έμπνευση αναλόγως με το τι σου βγάζει ο καθένας ή είναι standard και επιλέγουμε?? 

Όλα είναι σύμβολα κι έχουν σημασία.Μεγαλύτερη σημασία έχει όμως η ευχή.Τα ζευγάρια προς το παρόν τα φτιάχνω με δική μου έμπνευση αναλόγως με το πώς έχεται η έμπνευση.Ακόμα δεν είναι στάνταρ αλλά μόλις τελειώσει η πρώτη παρτίδα παιχνιδιού που είναι 40 και θα γίνου από παραγγελίες, θα επιλέγετε από στανταρ φυλαχτά.Θα σάς ενημερώνω.

Πάντα στο φως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου