Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως!Το παιχνίδι σε βήματα

Μετά από συμβουλή παραθέτω τα παρακάτω ως προς τη διαδικασία του παιχνιδιού.Όχι πως δεν τα λέω στο blog αλλά ίσως έτσι γίνουν κάποια πράγματα πιο κατανοητά.

1.ΠΏΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ.

Σχ.1

σχ2
Τα φυλαχτά τα φτιάχνω ΠΑΝΤΑ σε ζευγάρι.Κάθε σχέδιο είναι διαφορετικό και μοναδικό και όπως όλα τα σύμβολα σημαίνουν κάτι.Αυτό εξαρτάται από την ερμηνεία που τού δίνει ο κάτοχος και όχι από το τι πιστεύω εγώ γι'αυτά.Για τον καθένα κάθε σύμβολο εκφράζει κάτι διαφορετικό.(σχ.1&2)




σχ3



 Αφού τα τελειώσω, βάζω από μία πρόθεση στο τσεπάκι που βρίσκεται πίσω από κάθε φυλαχτό (σχ.3)


Αυτό που ονομάζω πρόθεση ή ευχή είναι κάτι που μού έρχεται κατά τη διάρκεια που φτιάχνω τα φυλαχτά και ανάλογα με το τι μού αποκαλύπτουν αυτα κατά τη διαδικασία(σπάνε οι κλωστές,οι βελόνες κτλ)

Γι' αυτούς που γνωρίζουν από ενεργειακές θεραπείες είναι αυτό που λέμε"εσωτερική φωνή" ή "ενστικτο" ή "μού πεσε το αμόνι στο κεφάλι" ή "ουρανοκατέβατη έμπνευση". Δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζω κάποιον προσωπικά για να γράψω την ευχή.Έρχεται από μόνη της και ταιριάζει σε όποιον την επιλέξει.Από τη στιγμή που φτιάχνονται τα φυλαχτά, ενεργοποιούνται.

ΒΑΣΙΚΟ:Τα φυλαχτά φτιάχνονται πάντα με διάθεση αγάπης και χαράς προς τους ανθρώπους που θα τα πάρουνε.Οπότε η πρόθεση είναι θετική.

Οι προθέσεις είναι αφθονίας, επιτυχίας,αγάπης και γενικά ό,τι πιο θετικό μπορεί να μού αποκαλύψει το κάθε φυλαχτό.

*Τα φυλαχτά και οι προθέσεις λειτουργούν γιατί εσείς τα κάνετε και λειτουργούν.Βασει της θεωρίας των Συμβόλων και της Συγχρονικότητας του Γιουνγκ,έχετε τη δύναμη μέσα από αυτά ως αφορμή να αλλάξετε καταγεγραμμένες προθεσεις του ασυνειδήτου σας*.



ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ή πώς επιλέγετε τα φυλαχτά σας!

σχ4



ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ 

Τα φυλαχτά είναι πάντα ζευγάρι όπως είπα.Χωρίζονται όμως σε δεκάδες.Σε μια δεκαδα μπαινουν τα ζυγά και σε μια άλλη δεκαδα τα μονά.Όταν τελειώσει η μία δεκάδα ανεβαίνει η επόμενη. Η λογική είναι ότι το ζευγαρι σας το οποίο βρίσκεται σε μια προηγούμενη ή επόμενη δεκάδα θα πάει σε κάποιον που δε γνωρίζετε.Επίσης υπάρχει και η πιθανότητα ούτε εγώ η ίδια να τον γνωρίζω γιατί η ροή δεν ελέγχεται.Πχ.Εσείς αποφασίζετε να διαλέξετε το σχ4.Άρα δεν ξέρετε πού θα πάει το ζεύγος σας και φυσικά ούτε εγώ το αποκαλύπτω.Τουλάχιστον όσο μπορώ να ξέρω γιατί το άλλο μπορεί να επιλεγεί για δώρο και να πάει στην Αλάσκα οπότε αποκλείεται να το μάθω ποτέ.Θα αφήσετε τη ροή να οδηγήσει στην επανασύνδεση των φυλαχτών και των κατόχων.



ΚΑΝΟΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ
Μπορείτε να διαλέξετε όσα φυλαχτά θελετε .Όποια και να είναι η επιλογή, θα κρατήσετε μόνο ΕΝΑ για τον εαυτό σας και το άλλο/α θα τα δώσετε κάπου.Θα τα ΔΩΡΙΣΕΤΕ.Δε θα πάρετε χρήματα για αυτήν την κίνηση.

ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ
Το πού θα επιλέξετε να τα δώσετε είναι δικό σας θέμα.Σε ανθρώπους που γνωρίζονται ή όχι,το θέμα είναι ότι ο καθένας πρέπει να έχει ένα στην κατοχή του για να μην διακόπτεται η ροή.

Μπορείτε επίσης να μην κρατήσετε κανένα για σας.Μπορείτε να δώσετε μια δεκαδα σε ένα φίλο και να του πείτε"κράτα το ένα για σένα, και τα άλλο δωστα όπου θες" ή" μην κρατάς κανενα για σενα και δώσε τα όλα"και γενικά φαντασία να χετε κι όλα παίρνουν τον δρόμο τους.Οι επιλογές είναι άπειρες!Τα φυλαχτά πάντα πάνε εκεί που πρέπει.Αυτή είναι η δουλειά τους.Η δική σας δουλειά είναι αφεθείτε στην περιπέτεια μιας επανασύνδεσης.Έτσι η αλυσίδα μεγαλώνει, η ροή ανοίγει και η ενέργεια πηγαίνει εκεί που πρέπει.

ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ

Κάθε φορά που εσείς θα παίρνετε ένα φυλαχτό γιa να το δωρίσετε ή κάτι άλλο από τα secret keepers, αναλαμβάνετε να τού εξηγείτε διαπροσωπικά το παιχνίδι και να τούς εμπνέετε.Η αλυσίδα μεγαλώνει και δε θα μπορώ για πολύ ακόμα να βρίσκομαι μαζί σας και να το εξηγώ :-) Αναλαμβάνετε εσείς να εμπνέετε τους άλλους πια! Κι αυτός είναι και ο σκοπός-να είστε πάντα εν πνεύματι!

                                         .___________.

*Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ:"ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΦΥΛΑΧΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΈΤΣΙ ΈΝΙΩΣΑ"

Και καλά κάνατε!Μία από τις βασικές προθέσεις του παιχνιδιού είναι τα φυλαχτά να πάνε εκεί που πρέπει.Αν το φυλαχτό σας το δώσατε κάπου αλλού επειδή έτσι νιώσατε,τότε δεν ήταν για σας.Μόλις γίνατε ενδιάμεσος της ροής!Θα σάς φτιάξω άλλο!

*Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ:"ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΦΥΛΑΧΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ"

Ευτυχώς!Αυτό σημαίνει ότι είναι δικό σας όντως!Η συγχρονικότητα είναι μεγάλη υπόθεση οπότε μην ξεχνάτε ότι δεν πρέπει ποτέ να πιέζετε κανέναν.Ο σωστός χρόνος έρχεται στο σωστό χρόνο.


*Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: "ΕΚΑΝΑ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΦΥΛΑΧΤΟ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ"

Αυτό σημαίνει ότι νομίζατε ότι το άλλο φυλαχτό ήταν για αυτόν που προορίζατε. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι δεν ήταν για αυτόν. Δεν πειράζει. Πάρα πολλές τέτοιες αστείες φάσεις έχουν υπάρξει αλλα τα φυλαχτά έχουν βρει τούς κατόχους τους. Απλά το δίνετε σε κάποιον άλλο. Σε έναν αγαπημένο φίλο ή ζητάτε από το φυλαχτό να φανερώσει τον κάτοχο. Και θα το κάνει.

*Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ:"ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΦΥΛΑΧΤΟ ΜΟΥ!"

Μην πανικοβάλλεστε! Δεν ήταν δικό σας. Θα το βρει αυτός που θα του ανήκει. Και πάντα έτσι συμβαίνει.


*Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ:"ΕΦΥΓΕ Η ΕΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ"

Τέλεια!Αυτό σημαίνει ότι το φυλαχτό σάς πιέζει να γίνετε πιο συγκεκριμένοι με τα θέλω σας. Είναι η ώρα για νέες αλλαγές.Πάρτε χαρτι και μολύβι, γράψτε τη δική σας ευχή και βάλτε τη στο τσεπάκι.

 ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ και Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Η πρόθεση του παιχνιδιού είναι τα ζευγαρια που έχουν χωριστεί να επανασυνδεθούν και να γνωριστούν οι κάτοχοί τους καθώς και να συναντηθούν όσα περισσότερα φυλαχτά μεταξύ τους ασχετως ζευγαριών.Κοινώς να δούμε πόσοι μπορούμε να συνδεθούμε μεταξύ μας είτε είμαστε στην Ελλάδα,την Κύπρο,την Αμερική,το Βορειο Πόλο! Το κυριότερο όμως είναι να γίνετε πιο συνειδητοί.Να παρατηρείτε και να δημιουργείτε εσείς την πραγματικότητά σας.


Πώς γίνεται η επανασύνδεση;

Από τη στιγμή που θα κρατήσετε το φυλαχτό σας στα χέρια σας, αρχίζει η ενεργοποίηση.Γνωρίζοντας ότι το ζευγάρι σας υπάρχει κάπου στον κόσμο ή ότι κι άλλοι έχουν φυλαχτά σαν το δικό σας, ο ασυνείδητος νους ενεργοποιεί την επανασύνδεση.Τα φυλαχτά δεν βρίσκονται σε τυχαία χέρια και η κάθε συνάντηση είναι σημαντική.Δεν υπάρχει καμία "μεταφυσική" απόχρωση σε αυτό το παιχνίδι παρά μόνο φυσική.Ο νους σας εκπέμπει συχνότητες, το φυλακτό σας λειτουργεί αυτόματα σαν πομπός που με τη σειρά του στέλνει αυτές τις συχνότητες στο ζευγάρι του.Όταν τα 2 θα συντονιστούν αφού έχουν συντονιστεί με τους κατόχους τους πρώτα, η επανασύνδεση θα είναι γεγονός όπου και να βρίσκεστε.

Στην πραγματικότητα το μόνο που χρειάζεται από τη μεριά σας είναι πίστη και εμπιστοσύνη.Μέχρι στιγμής κι όσο έχω μερικό έλεγχο της ροής έχουν συμβεί πολλές αλλαγές στους κατόχους των φυλαχτών μου.Έχουν συμβεί συναντήσεις διαφορετικών κατόχων και κάθε φορά το feedback που μού έρχεται πίσω με συγκινεί ιδιαιτέρως!

TIPS

1.Τα φυλαχτά είναι προσωπικά καθώς και η ευχή.Ακούστε προσεχτικά τι σάς λένε.

2.Αυτοί που επιλέγουν τα φυλαχτά δε βρίσκονται απαραίτητα στην ίδια φάση στη ζωή τους και παρόλο που μπορεί να έχουν επιλέξει από το ίδιο ζευγάρι,η ευχή μπορεί να είναι τελείως διαφορετική και ως θέμα και ως διατύπωση. 

3.Προς το παρόν τα φυλαχτά τα επιλέγετε μέσω Fb.Ή από εδώ στέλνοντάς μου ένα mail.

4.Τα δεδομένα του καθενός είναι προσωπικά και δεν αποκαλύπτονται

5.Επειδή είναι ενεργειακό παιχνίδι και πρέπει να έχει ανταλλαγή,κάθε φυλαχτό έχει μια συμβολική ανταλλακτική αξία.Επειδή πάντα με ρωτάτε αν είναι ακριβά, απαντώ ότι κάνουν όσο 2 εισιτήρια κιν/φου!Υπολογίστε λοιπόν!Τα χρηματα πάνε σε ΜΚΟ διαφορετικούς κάθε φορά οι οποίοι ποσταρονται στη σeλ στο fb. Έτσι λοιπόν βοηθάτε πάντα κάποιους που δε γνωρίζετε κι αυτό σάς γυρίζει πίσω :-)

6.Δεν είναι matchmaking παιχνίδι.

7.Για οποιαδήποτε απορία στείλτε μου mail-pibloktok@gmail.com

8.Δεν υπάρχει η περιπτωση να δωσω ζευγάρια σε γνωστούς ανθρώπους μεταξύ τους παρόλο που το παιχνιδι ξεκινησε αρχικά έτσι.

9.Χρειάζονται 15 μέρες για να συντονιστούν τα φυλαχτά με τους κατόχους οπότε για 15 μερες τα φορατε πάνω σας και μετα τα κουβαλάτε μαζί σας!

10.Συνήθως οι επιλογές γίνονται μεσω fb γιατί εκει ανεβαίνουν πρώτα οι δεκάδες. Γι αυτό όσοι μπορούν μπαίνουν πρωτα εδώ  https://www.facebook.com/secretkeepers

11.Τα φυλαχτά φεύγουν πολύ γρήγορα.Όταν τελειώνει μια δεκαδα δε φτιάχνεται η ίδια. Γι αυτό η επιλογή πρέπει να είναι άμεση και γρήγορη! :-)

12.Το παιχνίδι είναι fun.Είναι για να μπείτε σε μονοπάτια συνειδητότητας μέσα από τη χαρά και την ελαφράδα.Τα ξεκαθαρίσματα που συμβαίνουν με το που τα παίρνετε, είναι γιατί εσείς τα ζητήσατε. Καλό ταξίδι αυτογνωσίας!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου