Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Οι ευχές

Η δύναμη της ευχής είναι γνωστή σε όλους μας. Στην πραγματικότητα είναι η θετική πρόθεση που την κινεί και ανάλογα με τη σημασία που έχει για μας το πρόσωπο που τη δίνει, ενισχύει περισσότερο τα συναισθήματα και τη σκέψη μας. Δεν είναι τίποτα άλλο από καθαρή ενέργεια, με στόχο και πρόθεση, αγάπη και φως.

Κάθε ευχή είναι τελείως προσωπική και αποκλειστικά γι'αυτόν που επιλέγει το συγκεκριμένο φυλαχτό. Η ευχή είναι η δική μου πρόθεση για εσάς και παρόλο που μπορεί να μη γνωριζόμαστε έχω ακούσει πολλές φορές τη φράση "Ρε συ πού το ξερες ότι είμαι σε τέτοια φάση;". Λοιπόν, απαντώ εκ των προτέρων ότι δε γνωρίζω να σας πω από πού το ξέρω.Το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι το εμπιστεύομαι απόλυτα όταν μου κατεβαίνει την ώρα που φτιάχνω τα φυλαχτά. Κι ανάλογα πάντα με το αν θέλει ή δε θέλει να φτιαχτεί ή μπερδεύεται η κλωστή και τα λοιπά έρχεται και η ευχή.

Δε θυμάμαι ποτέ τι ευχή βάζω σε κάθε φυλαχτό. Είναι όμως μέχρι στιγμής διαφορετικές και έχουν να κάνουν με την αφθονία, τη σοφία, τη γαλήνη, το ταλέντο, την ευγνωμοσύνη κ.ο.κ.

Η ευχή είναι η ενεργειακή κλωστή που συνδέει τα φυλαχτά σας και όσο μακριά κι αν είναι αυτά, είναι εκείνη που θα τα επανασυνδέσει εφόσον το θέλετε κι εσείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου